Wat ik doe

Social Media

Op Social Media ben ik vrijwel overal te vinden. Het begon klein, met een klein beetje inzicht op Twitter en Facebook, maar naarmate de studie vorderde, kwamen er steeds meer dingen bij. Zo ben ik te vinden op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest, Tumblr en Youtube. Dat betekent niet dat ik ook even actief ben op de diverse uitingen, maar wel dat ik me er enigszins in verdiep!

Ik denk graag na over wat je waar kan posten en hoe de Tone of Voice zou moeten zijn. Dit doe ik niet alleen voor mijn eigen kanalen, maar heb ik in het verleden ook voor andere projecten en organisaties gedaan. Zo schreef ik social mediaposts voor SIB-Utrecht, Movemat, Green Office HU, Rijkswaterstaat, Selficient, De Teakspecialist en nu voor SecurIT.

Social Media is echter een ongoing proces en ik probeer het up-to-date te houden, door middel van gewoon blijven doen, analyseren en blijven lezen.

Fotografie

Zo af en toe vind ik het leuk om te fotograferen. Puur voor de leuk en hobby, dat nog niet uit de kluwen loopt. Zo heb ik niet superveel gadgets of diverse lenzen, maar ben ik me wel bewust van kleurgebruik, settings en de ‘lijnen’. Op Instagram kan je me betrappen op landscape-foto’s en (gekke) reisfoto’s. De natuur heeft nu eenmaal de mooie eigenschap om enorm fotogeniek te zijn en daar maak ik graag gebruik van!

Schrijven

Ik geniet ervan om lekker achter mijn laptop te zitten met een kop koffie of thee en een onzin-verhaal uit te tikken. Helaas vindt niemand dat echt interessant om te lezen, dus houd ik het vooral op ervaringen en korte verhaaltjes. Toen ik jong was, schreef ik weleens iets met de hand… Maar het is een beetje moeilijk om die verhalen te delen, want mijn handschrift is verschrikkelijk! Gelukkig ben ik een snelle typer (waarschijnlijk sneller dan mijn brein aankan en dus ook sneller dan als ik iets schrijf) en vloeien de meeste verhalen er zo uit. Komt op zich goed van pas bij het schrijven van artikelen, Social Media posts, artikelomschrijvingen en natuurlijk de nodige opdrachtjes/aanbevelingen.

Begeleiden

Het is echt waar! Deze chaoot kan zo nodig ook enigszins een beetje begeleiden. In mijn ‘jonge’ studiejaren was ik behoorlijk actief buiten de studie om en vond ik het machtig mooi om aan de slag te gaan bij diverse commissies. Aan alles komt vervolgens een einde, maar de adviezen en ondersteuning bleven bestaan. Ik had daar de smaak wel van te pakken en in mijn ‘ latere’  studiejaren besloot ik die rol actief op te pakken. Binnen het project Green Office, maar ook Selficient koos ik ervoor om anderen te begeleiden in hun quests naar studiepunten of gewoon uberhaupt een project. En daarnaast sloot ik me aan bij het nieuwe Honourstraject. Eerst bij de pilot ‘Prehonours’ en later bij het vervolg STARting honours. Het is daarin mooi om te zien dat je anderen kan prikkelen om meer uit hun studie te halen!

Ontdekken

Ontdekken? Kayan toch.. Ontdekken doet toch iedereen? Ja, dat klopt. En ik heb daar ook geen ‘maar’ bij. Mijn manier van ontdekken is niet innovatief, is niet baanbrekend of zo speciaal. Ik sta er echter wel bij stil, want ‘ontdekken’ is misschien wel het belangrijkste en grootste activiteit in mijn leven. Ik word namelijk dagelijks verrast door berichtgeving van anderen, maar ook van wat ik om mij heen zie gebeuren. Ik ga graag in korte periodes ergens naartoe en als het even kan, dan doe ik het liftend. Het is namelijk te gek om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe ervaringen en verhalen op te halen en nieuwe inzichten binnen te halen. Ontdekken doe ik dus niet alleen in wetenschappelijke zin door analyses en onderzoeken uit te voeren (ondertussen ben ik best gedreven met Coosto en Hootsuite, just saying), maar ook door verder te kijken dan mijn eigen (persoonlijke, plaatselijke en landelijke) grenzen. Om hopelijk ooit mezelf een keer wereldinwoner te mogen noemen!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for koekielam is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot