Er als de kippen bij

De Teakspecialist

De Teakspecialist

Het afstuderen is begonnen! En ik doe dat op op een zeer specifieke plek, namelijk bij De Teakspecialist in Naarden. Hoe ik daar ben gekomen? Goede vraag. Na het avontuur van Selficient wilde ik graag mezelf op een andere manier ontwikkelen.

Zo heb ik een overheidsinstelling ondersteund, het onderwijs, start-ups, maar nog geen klein (commercieel) bedrijf. En als we dan toch voor een uitdaging gaan, dan ook echt een uitdaging. Een plek waar ze ook echt iets aan een onderzoek hebben en het ook gaan gebruiken.

En dat is mogelijk bij De Teakspecialist. Ik ben net twee weken bezig en een aantal observaties van mij worden nu ook daadwerkelijk omgezet naar acties.

Zo hebben we een ware contentkalender opgesteld, waarbij het inplannen iets makkelijker gaat. Overigens wordt er nu ook gebruik gemaakt van monitoring en engageren we nu ook met het publiek zodra zij op ons reageren. 

Mijn werkzaamheden hier houden vooral in dat ik content, dat aansluit bij de doelgroep, maak en onderzoek waarom het zo aansluit of hoe dat zo goed mogelijk gedaan kan worden. Ik doe een online mediaonderzoek en kijk naar wat de consumenten willen zien, waar ze beter op reageren en of we ze nog beter kunnen bereiken!

Een mooiere afstudeeropdracht kan ik niet bedenken!


Facebook


Twitter


Linkedin


InstagramGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *