Het begin van mijn Honoursverhaal

Het begin van mijn Honoursverhaal

Met de nieuwe studie Bedrijfscommunicatie scheen ik het helemaal gevonden te hebben… Behalve dan dat ik na een jaar ziekte en studentenverenigingslid-af erachter kwam dat het toch allemaal niet zo veel was als dat ik in mijn hoofd had. De uren van de lessen waren dan wel weer een uitdaging. Ik ben namelijk een avondmens en sta liever niet om 7 uur op om een les te volgen die om half 9 begint. Dat betekende eigenlijk dat ik eerder niet dan wel naar een college ging. Het betekende ook dat ik met minimale inspanning de minimale punten wist te behalen. Dus dan is het mooi als je als tweedejaars wordt geintroduceerd aan het ‘honoursprogramma’, Een programma met uitdaging voor naast je studie.

‘Top’, hoorde ik mezelf nog denken. Een beetje extra gas is wellicht precies wat ik nodig heb. En dus stuurde ik mijn motivatie in en dus ging ik naast lekker opdrachtjes maken en colleges volgen, ook echt aan de slag met het verbreden en verdiepen in Communicatie. En dan is het toch best wel lekker als je gelijk een paar projecten op je kan nemen.

Zo startte ik samen met twee andere studenten de ‘Twelve Hours Battle’, waarin communicatiestudenten samen met studenten van de SiNT Lucas moesten samenwerken om een een communicatiecasus op te lossen in twaalf uur. Dat was dan flink bikkelen, niet om het te organiseren, maar om daar ook te staan en samen met studenten iets neer te zetten. We waren de schakel tussen de drie partijen (HU, SiNT Lucas en PhD Media bureau) en hadden daarnaast ook de uitdaging om de juiste mensen te werven.

Hoe dat verliep? We hebben er een filmpje van gemaakt. Ik heb er wellicht geen hoofdprijs aan overgehouden, maar wel de nodige certificaten in het tweede studiejaar!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *